Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Ningbo Qianhao Metal tuote Co., Ltd

Lisää: No.2086 Ningheng South Road, Hengxi Town, Yinzhou, Ningbo, Zhejiang, 315131, Kiina

Yhteystiedot: Roger Jiang

Matkapuhelin: + 86-13906686835

Puh: + 86-574-88065888 88063688

Faksi: + 86-574-88471818

Web-sivusto:http://www.Casting-Steel.com/http://www.cnlongxing.com

Sähköposti:Sale@Casting-Steel.com

Huoltohenkilökunta
+86-574-88065888

Uutiset

Etusivu > UutisetSisältö

Koneiden valukappaleiden laatuun vaikuttavat tekijät

Ningbo Qianhao Metal tuote Co., Ltd | Updated: Sep 29, 2017

Koneiden valukappaleiden laatuun vaikuttavat tekijät

Konetyökalujen kuluminen ja mittatason vakaus vaikuttavat suoraan koneen tarkkuuteen ja ylläpitämään elämää.

Koneiden valukappaleiden laatuun vaikuttavat monet tekijät. Ensimmäinen on valun suunnitteluprosessi. Valimoiden geometrian ja koon määrittämiseksi työskentelyolosuhteiden ja metallimateriaalin ominaisuuksien mukaan on harkittava mallin järkevyyttä seoksen ja valuprosessin ominaisuuksien valumisesta, toisin sanoen ilmeisestä koon vaikutuksesta ja jähmettymisestä ja kutistumisesta, stressistä ja muista asioista, jotta vältetään tai vähennetään kupariosien koostumuksen erottelua, muodonmuutosta, halkeilua ja muita vikoja.

Toisella on oltava kohtuullinen valuprosessi. Valukappaleen, painon ja koon, seosominaisuuksien ja tuotanto-olosuhteiden mukaan Koneen valu Valitaan sopiva alapinta ja muoto, ydinmenetelmä, kohtuullinen joukko valu-jänteitä, kylmää rautaa, nousuputkea ja kaatojärjestelmää. Varmistaa korkealaatuisten valukappaleiden pääsy.

Kolmas on valun raaka-aineiden laatu. Metallien sulkeumat, tulenkestävät aineet, polttoaineet, virtaukset, modifioijat ja valimohiekka, hiekka sideaineet, maalit ja muut materiaalit, jotka eivät täytä laatua, tekevät valukappaleista huokosia, pinholeja, kuonaa, tahmeita hiekkoja ja muita vikoja, jotka vaikuttavat laatan ulkonäköön. sisäinen laatu, vakavat valut romutetaan.

Neljäs on prosessitoiminta, Koneiden valuprosessit kehittää kohtuullinen toimintaprosessi, jolla parannetaan työntekijöiden teknistä tasoa, jotta sääntöjen oikea toteutus.