Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Ningbo Qianhao Metal tuote Co., Ltd

Lisää: No.2086 Ningheng South Road, Hengxi Town, Yinzhou, Ningbo, Zhejiang, 315131, Kiina

Yhteystiedot: Roger Jiang

Matkapuhelin: + 86-13906686835

Puh: + 86-574-88065888 88063688

Faksi: + 86-574-88471818

Web-sivusto:http://www.Casting-Steel.com/http://www.cnlongxing.com

Sähköposti:Sale@Casting-Steel.com

Huoltohenkilökunta
+86-574-88065888

Uutiset

Etusivu > UutisetSisältö

Koneiden valukappaleiden pinta korjaus menetelmä piilottaa puutteita

Ningbo Qianhao Metal tuote Co., Ltd | Updated: Aug 09, 2017

Koneiden valukappaleiden pinta korjata vikoja piilottaa menetelmä

Valurauta foorumi, koneen, valurauta levy, työstökoneiden koneiden valukappaleiden tuotantoprosessin näkyy väistämättä jotkut Pienet viat. Pienet Buzhi Yu re-koneet valukappaleiden, että on olemassa joitakin pieniä koneita valukappaleiden vikoja miten ratkaista tämä ongelma?

1. cast liimaa

Yksinkertainen, monipuolinen koneiden Castingss, yleinen korjaus vaadi, jalostetaan ja ei erityinen vahvuus kovuus vaatimuksia. Tällaisten koneiden Castingss lisäarvo on suhteellisen alhainen.

2. hitsaus

Yli 90 % valimo valmistajat ovat valinneet, hitsaus ratkaista tuotannon koneiden valukappaleiden vikoja kohdannut. Hitsaus korjaus käytöstä metalli täyteaine (hitsauslisäaineet yleensä ottelu koneiden valukappaleiden materiaalia), hitsaus suorituskyky voi periaatteessa täytettävä epäjaloa metallia tavallinen ja yksinkertainen toimenpide, korkea hitsaus hyötysuhde, monet valmistajat tunnustettu ja luotettu. Tällä hetkellä markkinoilla eri hitsaus koneet, käytetään vian korjaus, on yleensä seuraavasti:

Hitsauskone: valurauta, teräs/valurauta hitsaus hyödyllisempää perinteisellä tavalla.

Edut: Korjaa suuri vikoja, korkea hyötysuhde.

Haitat: juotokset on kovuus on liian korkea, sisäistä jännitystä, altis halkeamia, yleensä on lämpökäsittely käsittely vaatimusten täyttämiseksi. Ja tarkoitus hitsauksesta olosuhteissa, sisäinen helppoa tuottaa huokoset, kuonaa ja muita toissijainen vikoja.

TIG-hitsaus: tarkkuus koneet Castingss (seosterästä, ruostumaton teräs tarkkuus koneet valukappaleiden), alumiini alloy die koneiden valukappaleiden käyttää argonin hitsaus Hitsaus kone. Osa multaa valmistus ja korjaus valmistajien lisäksi myös Hitsaus kone korjaus multaa vikoja käyttöön.

(1) Plussat: hitsaus tehokkuus, tarkkuus suurempi kuin hitsauskone. Useampaa hitsaus lanka, ruostumaton teräs, alumiini alloy tuotteiden yleisimmin käytetty voidaan hitsaukseen vahvuus opettamaan korkea.

(2) haitat: vika korjattavaksi Pienet viat korjaus (ilmaraot, trakooma), koska vaikutus on liian suuri, jälkiä altaan reunalla. Hitsauksessa steel on kovan paikan päällä. Lämmön vaikutuksen vuoksi hitsaus värillinen koneiden Castingss tai ohutseinäinen osien helppo lämpöä säröä. Toiminnalliset vaatimukset ovat korkeammat.

3. kylmä Hitsaus kone

On 2000-luvun uusi korjaus tekniikka, hitsaus työkappaleen kuumuuden syntymä on hyvin pieni, oli kylmä hitsaaja. Jälkeen usean vuoden kehityksen, sovellus konesuunnassa ja tekniikka on ollut valtava kehitys, on ollut korjaus markkinoilla vie suuren osan. Korjaus tuoteryhmät ovat: sijoitus kone ja EDM korjaus hitsauskone.

4. mounter

Hetkellinen tiheään vastuuvapauden periaatteen käyttö liitä (0,05-0,20 mm) Liitä työkappaleen pintaan, enimmäispaksuus kunkin Liitä paksuus sama hitsaus hitsaus laatu riippuu vastuuvapauden on yhtenäinen. Työkappaleen käyttöön soveltuvat käsittely suvaitsevaisuutta korjaus multaa markkinoilla vaikuttaa tiettyjen. Kone myös voi hitsaus jauhe tai käsittelyyn, täytetään vika (kuten trakooma) vastuuvapauden korjauksen jälkeen. Korjauksen jälkeen työkappaleen väri on pieni. Haittana on, että korjaus nopeus on hitaampi.

Yhteiset haittapuoli kylmä hitsauskone ja sijoitus kone on hitsaus tehokkuus ei ole niin korkea että hitsauskone ja argon arc hitsauskone, mutta suuria etuja saada ihmiset mieluummin kylmä hitsaus korjattaessa millimetrin vika ja käsittely pintavikojen.