Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Ningbo Qianhao Metal tuote Co., Ltd

Lisää: No.2086 Ningheng South Road, Hengxi Town, Yinzhou, Ningbo, Zhejiang, 315131, Kiina

Yhteystiedot: Roger Jiang

Matkapuhelin: + 86-13906686835

Puh: + 86-574-88065888 88063688

Faksi: + 86-574-88471818

Web-sivusto:http://www.Casting-Steel.com/http://www.cnlongxing.com

Sähköposti:Sale@Casting-Steel.com

Huoltohenkilökunta
+86-574-88065888

Uutiset

Etusivu > UutisetSisältö

Mekanismi sekoitus hiekkaa toiminnan koneiden valukappaleiden Four Points

Ningbo Qianhao Metal tuote Co., Ltd | Updated: Sep 29, 2017

Mekanismi sekoitus hiekkaa toiminta koneiden valukappaleiden neljä pistettä:

Päätehtävä hiekan sekoitus koneen valut on kunkin ryhmän jauhe sekoitetaan tasaisesti, kosteutta ja kostea savi ja clay-tahna on päällystetty hiekka pinta, joka on hiekka tyyppi sopeutua muoto suorituskykyä. On olemassa useita erilaisia clay hiekka levittäjät valimon yrityksistä Kiinassa: Roller tyyppi, roottori tyyppi, vastapaino tyyppi ja jatkuva. Kannabishartsia autojen valukappaleiden valimo, vaatimukset nopeasti hiekan sekoitus, hyvä laatu hiekka. Roottori-tyyppinen mikseri täyttää molemmat vaatimukset. ja monet manuaalinen tuotantoerien eivät ole suuri valimot, edelleen suuri määrä rullan tyyppi hiekan mikseri.

Lisäämällä laatu hiili jauhetta koneiden valukappaleiden märkää hiekkaa estää valu tuottamasta tahmea hiekkaa, mutta lisäksi voidaan vähentää valukappaleiden pinnankarheus merkittävästi.

Mekanismi sen toiminta on pääosin seuraavat.

(1) Ilmastointi-film eristäminen teoria jauhemaista hiili laudaksi hiekka tuottaa paljon vähentää kaasu, joka muodostuu hiekka/metalli-liittymän muodostaa kerroksen kaasun elokuva, joka estää sulaa rauta porausta hiekan raekoko huokoset tyyppi hiekka.

(2) kolloidi laitoksen tiivistys teoria T-ura-tyyppi hiekka hiili jauhetta tulee kiinteä, neste ja kaasu kolmivaiheinen geeli, glial laitoksen laajennus estää hiekan raekoko huokosiin, koneiden valu estää sulan Silitysrauta poraus hiekan raekoko huokosiin.

(3) kaasun hapettumis teoria haihtuva fraktio jauhemaista hiili on pyrolyysin korkea lämpötila ja kaasufaasissa, mikä suuri määrä aiheuttavien rauta juokseva hapettumista ja välttää kemiallisen reaktion välillä rautaoksidi ja kvartsi kaasujen hiekkaa.

(4) kirkas carbon anti kostuu teoria kaatamalla kun hiili jauhetta test Platformin hiekka saostuu sakko jyvät kirkas carbon talletukset hiekan raekoko pinnalla koneiden valu niin, että hiekka jyvät ei kastu kondensoitumisen johdosta rauta juokseva ja sulan Silitysrauta on estetty tunkeutuu hiekan raekoko huokoset pintajännitys. Valurauta platform mekanismi tiedetään, että haihtuvia, kirkas hiili ja koksi kuona on tärkein vaikuttavia tekijöitä hiilen powder vaikutus hiekka valvonta.